(+32)

053 78 56 97

17/10/2016 - SHOWA 377 IP - Impact Protection

​Showa heeft zijn succesvolle dubbel nitril coated handschoenen uitgebreid met een bijkomende referentie, SHOWA 377 IP impact protection.

SHOWA 377 IP - Impact Protection

​Impact gevaar is één van de meest onderschatte gevaren voor handblessures. Vooral in sectoren zoals olie en gas, havenarbeid, spoorwegen en bouw is het gevaar van klemming en impact niet te onderschatten. Paradoxaal genoeg zijn de meeste handschoenen met impactbescherming op de voorzien met een TPR (thermo plastic rubber) bescherming op klassiek niet gecoat breiwerk en dus snel onderhevig aan vervuiling / vervanging, wat het kostenplaatje van IP handschoenen al snel doet oplopen.

De Showa 377 IP biedt hiervoor de uitgesproken oplossing. Voorzien met een dubbel nitril coating in palm en volledige coating op rug is deze handschoen voorzien met een uiterst flexibele maar ook effectieve TPR bescherming van de rugzijde van de hand en vingers. De 377 IP biedt uw werknemers grip en zekerheid van handeling ook op olie en nat,  bescherming tegen impact,...., en laat u toe uw budget onder controle te houden door een coating die geen nat en/of vervuiling toelaat. Onze uiterst succesvolle Showa 377 is nu compleet  voor alle werknemers die blootgesteld staan aan impact verwondingen. Laat deze kans niet voorbijgaan en vraag uw gratis staal

lees meer in dit document

Terug naar het nieuwsoverzicht

Alindus is exclusief verdeler van Showa handschoenen.
Bescherm uw personeel met de PBM's van Alindus, en verbreek uw record aantal dagen zonder ongeval. Contacteer ons!

Contacteer ons

Alindus bv
Wijngaardveld 13 - Noord V
9300 Aalst

T: 053/78.56.97
F: 053/77.60.30
E: info@alindus.be

Openingsuren

Alle werkdagen van 8u tot 12u en van 13u tot 17.00u.
Op vrijdag van 8u tot 12u.

design by Webnology - Offerte - Contact - GDPR - GDPR Verwerking